Vliegend Museum Seppe

Gesloten (vr 13.00 - 17.00)

Toon openingstijden

musea - Vliegend Museum Seppe - kaartoverzicht

Vliegend Museum Seppe

Vliegend Museum Seppe is een organisatie met als doel het ten toon stellen en in de lucht houden van historische vliegtuigen. Het samenstellen en beheren van de tentoonstelling en het onderhoud aan hangaar en statische onderdelen van de collectie wordt allemaal gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers, die hiervoor tijd, materiaal en/of diensten beschikbaar stellen.

Samen werken we aan het voortdurend uitbreiden en verbeteren van onze collectie. Hierbij hoort ook een gezellig en actief verenigingsleven – voor de leden van de Vereniging Vliegend Museum Seppe en de vrijwilligers is er een paar keer per jaar een feestavond of andere leuke activiteit.

Het museum is, zoals de naam al zegt, een vliegend museum – bijna de hele collectie is luchtwaardig en is ook zeer regelmatig in de lucht te aanschouwen. Niet alleen in de regio, maar ook op vlieg evenementen in Nederland en daarbuiten. De moderne gemotoriseerde luchtvaart is nog jong – en de geschiedenis ervan kunt U in het Vliegend Museum Seppe bekijken, van het prille begin tot nu.

Vliegend Museum Seppe kan voor groepen of bedrijven arrangementen aanbieden, waarbij er tal van mogelijkheden zijn. Met de unieke ambiance van het museum kunt U Uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Behalve natuurlijk een uitgebreide rondleiding door het museum kunnen wij u een geheel verzorgde BBQ aanbieden. Daarnaast is het mogelijk het programma uit te breiden met rondvluchten, een ballonvaart, of bijvoorbeeld een wijnproeverij verzorgd door een gerenommeerd wijnhuis.

Services

  • Groepsarrangementen mogelijk
  • Rondleidingen op aanvraag

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 13.00
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag13.00 - 17.00
donderdag13.00 - 17.00
vrijdag13.00 - 17.00
zaterdag13.00 - 17.00
zondag13.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vliegend Museum Seppe
Past van Breugelstraat 93/E
4744RC Bosschenhoofd

+31 (0)165 321335

Deel deze pagina

Vliegend+Museum+Seppe img