Kasteel DoorwerthGesloten (zo 11.00 - 17.00)

Toon openingstijden

musea - Kasteel Doorwerth - kaartoverzicht

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth (gemeente Renkum), gelegen tussen Arnhem en Wageningen, aan de rand van de Veluwe, is jaarrond te bezoeken. Het kasteelmuseum is op eigen gelegenheid te bezichtigen. Hier beleeft u hoe er vroeger op een landgoed werd geleefd: het kasteel heeft mooie ingerichte ruimten en in de expositieruimten krijgt men ook informatie over de bosbouw en de jacht. Tevens is museum Veluwezoom in het gebouw gevestigd. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van voorstellingen, concerten, exposities, lezingen, workshops of een cultuurhistorische wandeltocht. Speciaal voor kinderen worden evenementen, schoolreisjes, schoolrondleidingen en kinderfeestjes georganiseerd.
In de directe omgeving van het kasteel kan men heerlijk wandelen en ook worden er regelmatig wandelingen met een gids georganiseerd.
Het middeleeuwse kasteel is een schitterende trouwlocatie. Het is mogelijk om uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in de ridderzaal , inde intiemes en romantische torenkamer of in de modern ingerichte Jac. P Thijssezaal van het kasteel.
Daarnaast kan er op kasteel Doorwerth vergaderd worden. Kasteelcafé de Zalmen en Bilderberg restaurant op het binnenhof verzorgen exclusieve lunches, diners en feesten voor groepen.
Kasteel Doorwerth is een locatie van het Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kasteel Arnhem; Kasteel Wageningen; kasteel omgeving Arnhem; Kasteel Doorwerth; museum Arnhem; museum omgeving Arnhem; museum omgeving Wageningen; kinderfeest Arnhem; kinderfeest Wageningen; kinderfeest Doorwerth; schoolreis Arnhem; schoolreis Wageningen; schoolreis Doorwerth; trouwlocatie Arnhem; trouwlocatie Wageningen; trouwlocatie Doorwerth; feest in kasteel; receptie in kasteel; dineren in kasteel. Vergaderen Arnhem; vergaderen Doorwerth; vergaderruimte Arnhem; vergaderruimte Doorwerth; vergaderruimte Wageningen; bedrijfsfeest Arnhem; bedrijfsfeest Wageningen;

Services

  • Gratis offerte
  • Webwinkel 24/7

Openingstijden

Gesloten
Opent di 27 sep om 11.00
maandagGesloten
dinsdag11.00 - 17.00
woensdag11.00 - 17.00
donderdag11.00 - 17.00
vrijdag11.00 - 17.00
zaterdag11.00 - 17.00
zondag11.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kasteel Doorwerth
Fonteinallee 2
6865ND Doorwerth

+31 (0)26 3397406

Links

Website

Deel deze pagina

Kasteel+Doorwerth img