Kasteel De Haar

Kasteel De Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Bezoek het kasteel onder begeleiding van een deskundige gids en leer alles over de wereld van weelde waarin de baronale familie leeft. Maak een stevige wandeling door het uitgestrekte Engelse landschapspark en ontdek met de audiotour de meest bijzondere plekken. Het hele jaar door worden er veel extra activiteiten georganiseerd zoals concerten, grote fairs, kinderactiviteiten en theater.

De zalen in het kasteel zijn bij uitstek geschikt voor diners en recepties of een productpresentatie. Overdag lopen de toeristen rond maar in de avonduren is het kasteel af te huren en beleven uw gasten een avond in een wereld van weelde.

Het park dat rond het kasteel ligt, biedt tal van mogelijkheden voor een grootschalig zakelijk (buiten)evenement. Voor een zeer groot evenement is het mogelijk om het park en kasteel exclusief voor één of meerdere dagen af te huren. Op de Picknickweide kunnen kleinere ontvangsten en evenementen plaatsvinden waarbij u prachtig uitzicht heeft op het kasteel.

Het rustieke Stalplein is een besloten binnenplein, gelegen bij de entree van het kasteelpark. Hier zijn twee locaties die zeer geschikt zijn voor ontvangsten met een meer landelijk karakter. Het Koetshuis is inzetbaar voor recepties en feesten. De Grote Laverie is in het bijzonder geschikt voor zomerse ontvangsten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kasteel De Haar
Kasteellaan 1
3455RR Haarzuilens

+31 (0)30 6778515

Deel deze pagina

Kasteel+De+Haar img