Huis Verwolde

Huis Verwolde

Huis Verwolde (gemeente Lochem), in het Achterhoekse Laren, is van april t/m oktober geopend. Het kasteelmuseum is onder leiding van een gids te bezichtigen. De tuin is op eigen gelegenheid te bezoeken. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van bijzondere arrangementen en themarondleidingen. Speciaal voor kinderen worden evenementen en kinderfeestjes georganiseerd.

In de oranjerie van huis Verwolde kunt u lunchen, dineren, vergaderen en een feest geven. Daarnaast worden diverse arrangementen op maat aangeboden als een adellijke picknick, boogschieten, tocht met een paardentram of een wijnproeverij.

Huis Verwolde is een locatie van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kasteel Laren; Kasteel Achterhoek; kasteel omgeving Zutphen; museum Achterhoek; museum omgeving Zutphen; kinderfeest Laren; kinderfeest Zutphen; kinderfeest Laren; feest in kasteel; dineren in kasteel. Vergaderen Zupthen; vergaderen Laren; vergaderruimte Zupthen; vergaderruimte Laren; wijnproeverij Laren; wijnproeverij Zutphen; picknick Laren; picknick Zutphen; oranjerie Laren; oranjerie Zutphen

Services

  • Gratis offerte
  • Webwinkel 24/7

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Huis Verwolde
Jonker Emile Laan 4
7245TL Laren

+31 (0)573 401825

Links

Website

Deel deze pagina

Huis+Verwolde img