Kasteel Rosendael Park Bedriegertjes

Kasteel Rosendael Park Bedriegertjes

Kasteel en park Rosendael (gemeente Rozendaal), vlakbij Arnhem op de Veluwezoom is van april t/m oktober te bezoeken. Het kasteelmuseum en het park zijn onder leiding van een gids te bezichtigen. Het park met de beroemde bedriegertjes en de schelpengalerij is ook op eigen gelegenheid te bezoeken. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van concerten, workshops, themarondleidingen of de jaarlijkse agapanthusdagen. Speciaal voor kinderen worden evenementen, schoolreisjes en kinderfeestjes georganiseerd. De theeschenkerij, in het kasteel en met terras buiten voor het kasteel, serveert koffie of thee. In de oranjerie (geopend mei t/m oktober) wordt brunch, lunch, een afternoon tea, of diner geserveerd met uitzicht op kasteel en rozentuin.
Het statige kasteel is een schitterende trouwlocatie. Het is mogelijk om uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in een van de sfeervolle ruimtes van het kasteel of in de oranjerie met uitzicht op de rozentuin. Een fotoreportage, receptie, lunch, diner of feest kunt u in ook het kasteel of oranjerie houden.
Daarnaast is het mogelijk om op kasteel Rosendael of in de oranjerie te vergaderen, lunchen, dineren of een feest te geven.
Kasteel Rosendael is een locatie van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.


Kasteel Arnhem; Kasteel Velp; kasteel omgeving Arnhem; Kasteel Rozendaal; museum Arnhem; museum omgeving Arnhem; museum omgeving Velp; kinderfeest Arnhem; kinderfeest Velp; kinderfeest Rozendaal; schoolreis Arnhem; schoolreis Velp; schoolreis Rozendaal; trouwlocatie Arnhem; trouwlocatie Velp; trouwlocatie Rozendaal; feest in kasteel; receptie in kasteel; dineren in kasteel. Vergaderen Arnhem; vergaderen Velp; vergaderruimte Arnhem; vergaderruimte Rozendaal; vergaderruimte Velp; theeschenkerij Arnhem; theeschenkerij Velp; theeschenkerij Rozendaal; high tea arnhem; high tea Velp; high tea Rozendaal; oranjerie Arnhem; oranjerie Rozendaal; oranjerie Velp; bedrijfsfeest Arnhem; bedrijfsfeest Velp; bedrijfsfeest Rozendaal; zaalverhuur Arnhem; zaalverhuur Velp; zaalverhuur Rozendaal

Services

  • Gratis offerte
  • Webwinkel 24/7

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kasteel Rosendael Park Bedriegertjes
Rosendael 1
6891DA Rozendaal

+31 (0)26 3644645

Links

Website

Deel deze pagina

Kasteel+Rosendael+Park+Bedriegertjes img