Stedelijk Museum ZutphenGesloten op maandag

Toon openingstijden

musea - Stedelijk Museum Zutphen - kaartoverzicht

Stedelijk Museum Zutphen

De gemeentelijke Musea Zutphen, het Stedelijk Museum Zutphen en het Museum Henriette Polak, werken vanuit de overtuiging dat kennis, waardering en beleving van kunst en cultuur en geschiedenis essentieel zijn voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. De Musea Zutphen willen een laagdrempelige en uitnodigende presentatieplek voor cultuurhistorie en beeldende kunst zijn waar cultuurliefhebbers van alle leeftijden en uit alle geledingen zich thuis voelen.

Gestreefd wordt de waardevolle collecties van de musea optimaal tot hun recht te laten komen door inspirerende presentaties en een zorgvuldig behoud- en beheerbeleid. Veel aandacht wordt besteed aan het toegankelijk maken van de collecties door o.a. digitalisering en onderzoek en educatieve activiteiten. Ook organiseren de musea jaarlijks meerdere wisseltentoonstellingen en diverse nevenactiviteiten. Met deze aanpak dragen de Musea Zutphen actief bij aan het vergroten van de toeristische aantrekkingskracht van de gemeente. Onder het motto ‘Zutphen begint hier!’ presenteren de Musea Zutphen zich als de toegangspoort tot de rijke cultuur en cultuurhistorie van de gemeente Zutphen.

De Musea Zutphen willen de lokale cultuurparticipatie bevorderen en bijdragen aan een aantrekkelijk vestigingklimaat voor (nieuwe) inwoners en (nieuwe) bedrijven. Daarom wordt steeds actief de samenwerking gezocht met culturele, maatschappelijke en zakelijke partners binnen en buiten Zutphen.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 11.00
maandagGesloten
dinsdag11.00 - 17.00
woensdag11.00 - 17.00
donderdag11.00 - 17.00
vrijdag11.00 - 17.00
zaterdag11.00 - 17.00
zondag11.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stedelijk Museum Zutphen
Rozengracht 3
7201JL Zutphen

+31 (0)575 516878

Deel deze pagina

Stedelijk+Museum+Zutphen img