Kasteel Hernen

Kasteel Hernen

Kasteel Hernen (gemeente Wijchen), gelegen nabij Nijmegen in het land van Maas en Waal, is van april t/m oktober te bezoeken. Het kasteelmuseum is onder leiding van een gids te bezichtigen. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van een tuinmarkt of wandeling in de omgeving. Speciaal voor kinderen worden evenementen en schoolreisjes georganiseerd.

Het middeleeuwse kasteel is een prachtige trouwlocatie. Het is mogelijk om uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in de trouwzaal van het kasteel. Daarnaast is het ook mogelijk om op kasteel Hernen te vergaderen.

Kasteel Hernen is een locatie van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kasteel Wijchen; kasteel omgeving Wijchen; kasteel omgeving Nijmegen; kasteel Nijmegen; Kasteel Hernen; museum Wijchen; museum omgeving Nijmegen; schoolreis Nijmegen; schoolreis Wijchen; schoolreis Hernen; trouwlocatie Nijmegen; trouwlocatie Wijchen; trouwen in kasteel; Vergaderen Nijmegen; vergaderen Wijchen; vergaderen Nijmegen; vergaderruimte Wijchen; vergaderruimte Hernen

Services

  • Gratis offerte
  • Webwinkel 24/7

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40
6616AH Hernen

+31 (0)487 531976

Links

Website

Deel deze pagina

Kasteel+Hernen img