Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch

Landgoed de Cannenburch ligt in het Veluwse dorp Vaassen. Het bouwhuis vormt het startpunt van een bezoek aan de Cannenburch. Hier maakt u kennis met de leefomgeving van het personeel van het landgoed: neem een kijkje in de negentiende-eeuwse woning van de rentmeester en krijg een impressie van het leven op de kasteelboerderij. Nieuw is ook de in dit gebouw gehuisveste landgoedwinkel. Het kasteel heeft een compleet interieur met schilderijen, porselein en meubelen uit de achttiende eeuw. Vijf portretten komen ‘tot leven’ en vertellen hun verhaal aan de bezoeker. Op de zolder wacht een bijzondere verrassing.

Kasteel, park en bouwhuis kunt u zelf bezichtigen met een audiotour. Rondleidingen onder leiding van een gids kunnen op aanvraag voor groepen worden gehouden.

Volwassenen kunnen regelmatig genieten van tentoonstellingen, exposities en themawandelingen. Speciaal voor kinderen worden schoolreisjes en kinderfeestjes georganiseerd.

Het statige kasteel is een schitterende trouwlocatie. Het is mogelijk om uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in een van de sfeervolle zaal van het kasteel. Een receptie, lunch, diner of feest kunt u in het koetshuis houden.
Daarnaast is het mogelijk om in het koetshuis te vergaderen, lunchen, dineren of een feest te geven.

Kasteel Cannenburch is een locatie van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kasteel Apeldoorn; kasteel omgeving Apeldoorn; Kasteel Vaassen; museum Apeldoorn; museum omgeving Apeldoorn; kinderfeest Apeldoorn; kinderfeest Vaassen; schoolreis Apeldoorn; schoolreis Vaassen; trouwlocatie Apeldoorn; trouwlocatie Vaassen; feest in kasteel; receptie in kasteel; dineren in kasteel. Vergaderen Apeldoorn; vergaderen Vaassen; vergaderruimte Apeldoorn; vergaderruimte Vaassen; bedrijfsfeest Vaassen; bedrijfsfeest Apeldoorn

Services

  • Gratis offerte
  • Webwinkel 24/7

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De museum-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kasteel Cannenburch
Maarten van Rossumplein 4
8171EB Vaassen

+31 (0)578 571354

Links

Website

Deel deze pagina

Kasteel+Cannenburch img